TIPS

Stöldmärkningar

Märksystem till datorer

Datormärkning

Så här skyddar du företagets inventarier

Schablonmärkning

Tänk efter före


Datormärkning

Använd Idamex datormärkning för stöldmärkning av dina datorer. Det är en permanent och snygg stöldmärkning som kan avskräcka tjuven och öka chanserna att få tillbaka stulna eller borttappade datorer.

Datorer, mobiler, IT-saker och tekniska föremål - Våra företag är fyllda med värdefulla och stöldbegärliga saker som dessutom kan innehålla känslig och värdefull information. Genom att använda Idamex märksystem får du en avancerad stöldskyddsmärkning som syns väl och avskräcker tjuven. Du märker enkelt och smidigt alla saker och den är näst intill omöjlig att avlägsna utan åverkan på det märkta föremålet.

Den är spårbar av polis vilket innebär att upphittade och stulna föremål kan återlämnas till dig. En märksats till datorer innehåller: stöldmärkningsbrickor utformade med ert företags uppgifter som logo, kontaktuppgifter och organisationsnummer - aktiveringslim - instruktion - varningsdekaler

Datorer, bärbara datorer och datorsystem är kanske det mest sårbara på ett företag eller i en organisation. Vi måste handskas försiktigt och med gott omdöme för att minimera riskerna för stölder, det gäller speciellt den mobila tekniken som följer med oss utanför kontoret. Här ser vi en stor risk för både stölder och ren glömska, Med en effektiv datormärkning kan många problem undvikas!

Bloggen


Bloggen för inventarier.se

Om företaget

Nordisk Stöldmärkning AB, sedan 1990 utvald leverantör av säkerhetsprodukter till privata/statliga företag, skolor och kommuner.

Växel 073-946 63 65 | info@inventarier.se