TIPS

Inventarieetiketter

Ett tryggt företag på 2000- talet håller ordning på sina inventarier, datorer, surfplattor, mobiler och annan utrustning. Det är här inventarieetiketten kommer in.

En bra hjälpreda som underlättar inventering och skapar en bra inventariekontroll.

Numret på etiketten läggs upp i ett register eller excelfil.

Tänk på att beställa inventarieetiketter med bra klister så att de inte släpper från underlaget.Inventarieetiketter

BLOGGEN: Vad är en inventarieetikett? Tänk dig ett företag som har datorer, surfplattor, mobiler och möbler. Hur ska man kunna hålla ordning på alla dessa saker? Inventarieetiketter tryckta med inventarienummer ger en god ordning av företagets alla inventarier. Glöm inte att även lägga upp ett register som inventarieetiketterna kan kopplas till.

Inventarieetiketten består av vinyl (gärna petsäker) klister och tryck av inventarienummer, streckkod och företagsnamn. Vid utsatt miljö bör etiketten lamineras för att få en tåligare yta. Läs mer om inventarieetiketter

När du vill ha en riktigt bra ordning på företaget så får du gärna kontakta oss info@inventarier.se så hjälper vi dig med att välja inventarieetiketter.


Bloggen


Bloggen för inventarier.se

Om företaget

Nordisk Stöldmärkning AB, sedan 1990 utvald leverantör av säkerhetsprodukter till privata/statliga företag, skolor och kommuner.

Växel 073-946 63 65 | info@inventarier.se