TIPS

Har ni problem med stölder?

Har du problem med stölder eller borttappade datorer och mobiler? Stöldmärkning anses vara ett effektivt sätt att förhindra stölder och försäkra sig om att upphittade föremål kommer tillbaka.

Vi visar här hur du skyddar alla inventarier som datorer, IT-utrustning, mobiler, verktyg, möbler och nycklar.

Ett eftersatt område är ibland företagets kontroll över alla inventarier. Med petsäkra inventarieetiketter, inventariemärkning löser man oftast det problemet.Problem med stölder

BLOGGEN: Ett högt tempo på arbetsplatserna, stort beroende av den senaste tekniken och därtill problem med stölder. Det är inte märkligt att många företag har problem. Men det finns lösningar.

Stöldmärkning av datorer och mobila enheter förhindrar stölder. En permanent märkning med STÖLDMÄRKT och företagsnamn/organisationsnummer avskräcker oftast tjuven. Läs mer om att märka datorer

Vi ser även ett annat problem. Surfplattor och mobiler lämnas kvar på bussen, restaurangen eller andra offentliga platser. Så förargligt. Har du märkt den så blir det lättare för upphittaren att kontakta er.


Bloggen


Bloggen för inventarier.se

Om företaget

Nordisk Stöldmärkning AB, sedan 1990 utvald leverantör av säkerhetsprodukter till privata/statliga företag, skolor och kommuner.

Växel 073-946 63 65 | info@inventarier.se