TIPS

Bränn verktyg

Bra märkning av verktyg, maskiner

Brännverktyg

Så här skyddar du företagets inventarier

Schablonmärkning

Vad visar erfarenheten?


Brännverktyg

BLOGGEN: Idamex brännverktyg används som märkning av verktyg och maskiner för att förhindra stölder samt snygg profilmärkning på trä, plast, läder, gummi och hamburgerbröd på restauranger vilket har blivit mycket uppskattat och fotograferat till sociala medier.

Verktyget består av två dela. En värmekolv som anpassas efter brännstämpelns storlek och en graverad insats som tillverkas av Nordisk Stöldmärkning i djupgravyr under varumärket Idamex och Plura. Gravyren utförs här i Sverige av personer med livslång erfarenhet av brännverktyg, vilket borgar för högsta kvalitet och pålitliga leveranstider.

Förutom brännverktygsegenskapen finns de för anslutning till ett 230v eluttag eller uppvärmning över öppen eld eller gasolbrännare om ström saknas till exempel ute i naturen.

Idamex och Plura brännverktyg går att beställa i valfria storlekar från 13mm till 240mm och med olika effekter, allt ifrån 60W till 1800W. För märkning av handverktyg rekommenderas en bredd på 40mm. Brännmärkningsstorleken för lådor, plastkärl, inredningsdetaljer, kök, möbler och vägmaterial kan varier efter storleken på det märkta föremålet. Kontakta Nordisk Stöldmärkning för hjälp och råd.

Bloggen


Bloggen för inventarier.se

Om företaget

Nordisk Stöldmärkning AB, sedan 1990 utvald leverantör av säkerhetsprodukter till privata/statliga företag, skolor och kommuner.

Växel 073-946 63 65 | info@inventarier.se