TIPS

Stöldetikett

Har du problem med stölder eller borttappade datorer och mobiler? Stöldmärkning anses vara ett effektivt sätt att förhindra stölder och försäkra sig om att upphittade föremål kommer tillbaka.

Vi visar här hur du skyddar alla inventarier som datorer, IT-utrustning, mobiler, verktyg, möbler och nycklar.

Ett eftersatt område är ibland företagets kontroll över alla inventarier. Med petsäkra inventarieetiketter, inventariemärkning löser man oftast det problemet.Stöldetikett

BLOGGEN: Det är intressant att arbeta med säkerhetsfrågor, våra kunder har ofta egna namn på våra produkter. Vanligt är ordet stöldetikett när man efterfrågar stöldskyddsmärkning. Det kanske inte är så dumt, en etikett som förhindrar stölder. Ja varför inte, stöldetiketter som förhindrar stölder av datorer, surfplattor och övrig IT-utrustning. Läs mer om stöldmärkning

Fakta: Med en stöldetikett (stöldmärkning) får du en permanentmärkning på föremålet och går icke att utplåna utan att göra åverkan på det märkta föremålet. Märkta föremål blir inte lika intressanta att stjäla och dessutom svårare att sälja vidare. Polis och försäkringsbolag önskar att etiketten och märkningen består av organisationsnummer eller personnummer.


Bloggen


Bloggen för inventarier.se

Om företaget

Nordisk Stöldmärkning AB, sedan 1990 utvald leverantör av säkerhetsprodukter till privata/statliga företag, skolor och kommuner.

Växel 073-946 63 65 | info@inventarier.se