TIPS

Brännstämpel

Alla företag som hanterar verktyg i sin verksamhet vet att problem med stölder är stort. För att inte tala om slarv och glömska.

Det går kanske inte att stoppa alla stölder, men företag som har märkt verktygen med vår brännstämpel sover oftast tryggare på nätterna.

Och inte är det svårt eller dyrt heller.

Kontakta Nordisk Stöldmärkning så hjälper vi dig att förbättra säkerheten på företaget.Brännstämpel

BLOGGEN: För tio år sedan upptäckte vi av en händelse att bästa sättet att stöldskyddsmärka verktyg är att använda en brännstämpel. Det förutsätter förstås att ytan består av plast. Vi blev ofta kontaktade av byggföretag och hantverkare som berättade att de hade stora problem med stölder av verktyg. Brännstämpeln var ingen ny produkt för oss, vi brukade leverera den till kunder som märkte på trä, läder och gummi. Vi provade oss fram, märkte alla våra egna verktyg. Resultat blev enastående, stöldmärkningen gick på djupet och var dessutom omöjlig att slipa bort utan att göra åverkan på det märkta föremålet. Läs mer om vår brännstämpel

Det finns inte så många sätt att märka verktyg som t.ex. skruvdragare. Gravyrpenna är ett sätt, men vilket jobb, det tar en evinnerlig tid. Klister etiketter sitter inte kvar och är dessutom lätta att riva den. Då återstår bara brännstämpeln som ger en varaktig märkning. Nordisk Stöldmärkning har under tio års tid levererat vår brännstämpel till alla större byggföretag i Sverige. Med ett stort kunnande och engagemang hjälper vi dig.


Bloggen


Bloggen för inventarier.se

Om företaget

Nordisk Stöldmärkning AB, sedan 1990 utvald leverantör av säkerhetsprodukter till privata/statliga företag, skolor och kommuner.

Växel 073-946 63 65 | info@inventarier.se