TIPS

Välj bra kvalité på etiketterna

Har du problem med stölder eller borttappade datorer och mobiler? Stöldmärkning anses vara ett effektivt sätt att förhindra stölder och försäkra sig om att upphittade föremål kommer tillbaka.

Vi visar här hur du skyddar alla inventarier som datorer, IT-utrustning, mobiler, verktyg, möbler och nycklar.

Ett eftersatt område är ibland företagets kontroll över alla inventarier. Med petsäkra inventarieetiketter, inventariemärkning löser man oftast det problemet.Etiketter för inventering

BLOGGEN: För att kunna inventera behövs etiketter med en nummerserie. Viktigt är även att etiketterna har en bra vidhäftning och sitter kvar på saken, kanske petsäkra etiketter. Inför all inventering rekommenderar vi etiketter av högre kvalité. Ett vanligt problem som vi ser allt för ofta är att etiketten har släppt från ytan.

Det går fort att applicera våra etiketter, tänk på att smutsiga och dammiga ytor måste torkas rena först. Ett bra tips är, om ni vid nyinköp tar fram etiketterna och märker alla sakerna på en gång. Läs mer om numrerade etiketter


Bloggen


Bloggen för inventarier.se

Om företaget

Nordisk Stöldmärkning AB, sedan 1990 utvald leverantör av säkerhetsprodukter till privata/statliga företag, skolor och kommuner.

Växel 073-946 63 65 | info@inventarier.se