TIPS

Hur du märker Ipads och surfplattor

Har du problem med stölder eller borttappade datorer och mobiler? Stöldmärkning anses vara ett effektivt sätt att förhindra stölder och försäkra sig om att upphittade föremål kommer tillbaka.

Vi visar här hur du skyddar alla inventarier som datorer, IT-utrustning, mobiler, verktyg, möbler och nycklar.

Ett eftersatt område är ibland företagets kontroll över alla inventarier. Med petsäkra inventarieetiketter, inventariemärkning löser man oftast det problemet.Märka iPads

BLOGGEN: Vi kan skydda många inventarier med märkning, det finns två bra alternativ för att märka iPads. Permanent stöldmärkning och inventariemärkning. Stöldmärkningen förhindrar stölder och det märkta föremålet går att spåra tillbaka till ägaren. Vilket är bra om någon råkar glömma sin iPad på t.ex. restaurangen, tåget eller annan plats. Läs mer om att märka iPads.

Ett annat sätt att märka iPads på, är med våra petsäkra etiketter. Etiketterna är svårare att avlägsna från det märkta föremålet och går att trycka med företagsnamn, inventarienummer och streckkoder. Ni får en god överblick och kontroll över alla inventarier. Läs mer om att märka datorer


Bloggen


Bloggen för inventarier.se

Om företaget

Nordisk Stöldmärkning AB, sedan 1990 utvald leverantör av säkerhetsprodukter till privata/statliga företag, skolor och kommuner.

Växel 073-946 63 65 | info@inventarier.se