TIPS

Stölder av verktyg

Ett stort problem ute på arbetsplatserna är stölder av verktyg och maskiner.

Ofta blir det höga kostnader och stillestånd.

Brännstämpeln är utmärkt för stöldskyddsmärkning av t.ex. verktyg, arbetsmaterial, möbler och maskiner.

Idamex brännstämpel levereras i flera olika storlekar, användarvänlig och kundanpassad efter ditt original.Stölder

BLOGGEN: Ett stort problem ute på arbetsplatserna är stölder av verktyg och maskiner. Även stölder i verkstäder, förråd och servicebilar är tyvärr allt för vanligt. Sammantaget skapar dessa stölder onödiga kostnader och tidsspillan. Vi får ofta samtal som berättar om tråkiga och dyrbara stölder. Ett tips är att personalen kvitterar ut sina verktyg och ständigt håller uppsikt över dem. En annan viktig åtgärd är att stöldmärka verktygen med en brännstämpel. Läs mer om hur de fungerar här brannstampel.se . Du stöldmärker med företagets namn och märkningen går inte att avlägsna utan att göra en kraftig åverkan på det märkta föremålet.

Säkerligen har ni även upptäckt hur lätt det är att blanda ihop verktygen ute på arbetsplatsen. Ofta använder företag verktyg från samma leverantör (Hilti) vilket gör det lätt att personalen tar med sig någon annans saker. Ett annat tips är att samtidigt som ni bränner in företagets namn så bränner ni även in ett löpande nummer. Detta underlättar inventering och ger en god överblick. utbytbar text


Bloggen


Bloggen för inventarier.se

Om företaget

Nordisk Stöldmärkning AB, sedan 1990 utvald leverantör av säkerhetsprodukter till privata/statliga företag, skolor och kommuner.

Växel 073-946 63 65 | info@inventarier.se